Paleo Diyeti Susuz Kalmamak İçin Ne Yapılır

II. Paleo Diyeti Nelerdir?III. Paleo Rejiminde Sıvı Alımı Niçin Önemlidir?IV. Paleo Rejiminde Ne Kadar Su İçmelisiniz?V. Paleo Rejiminde Hangi Sıvılar Hidrasyon Olarak Sayılır?VI. Paleo Rejiminde Su İçmeyi Sürdürmek İçin İpuçlarıVII. Paleo Rejiminde Su Tüketirken İnsanların Meydana getirdiği Yaygın YanlışlarVIII.Tipik MevzularX. Referanslar Hususiyet Tarif Hidrasyon Suyun katılması ve tutulması dönemi Paleolitik rejim Paleolitik çağda insanların erişebildiği yemeklere dayalı bir rejim su Hayat için vazgeçilmez bir sıvı Sıhhat İyi ve hastalıktan uzak olma durumu Uygunluk Fizyolojik olarak formda ve sıhhatli olma durumu II. Paleo Diyeti Nelerdir? Paleo Diyeti, ortalama 2,5 milyon sene evvelde 10.000 sene öncesine kadar devam eden Paleolitik çağda atalarımızın yediği besinlere dayanan bir rejimdir. O dönemde insanoğlu avcı-toplayıcıydı ve meyve, sebze, kuruyemiş, tohum ve yağsız protein açısından varlıklı bir rejimle besleniyorlardı. Paleo Diyeti, vücudumuzun bu tip beslenmeye en müsait olduğu fikrine dayanır. Paleo Rejiminin savunucuları, iltihabı azaltarak, sindirimi iyileştirerek ve enerji seviyelerini artırarak sıhhat ve refahı iyileştirmeye destek olabileceğine […]

Paleo Diyeti Susuz Kalmamak İçin Ne Yapılır

Başarılı Bir Paleolitik Diyette Hidrasyonun Rolü

II. Paleo Diyeti Nelerdir?
III. Paleo Rejiminde Sıvı Alımı Niçin Önemlidir?
IV. Paleo Rejiminde Ne Kadar Su İçmelisiniz?
V. Paleo Rejiminde Hangi Sıvılar Hidrasyon Olarak Sayılır?
VI. Paleo Rejiminde Su İçmeyi Sürdürmek İçin İpuçları
VII. Paleo Rejiminde Su Tüketirken İnsanların Meydana getirdiği Yaygın Yanlışlar
VIII.
Tipik Mevzular
X. Referanslar

Hususiyet Tarif
Hidrasyon Suyun katılması ve tutulması dönemi
Paleolitik rejim Paleolitik çağda insanların erişebildiği yemeklere dayalı bir rejim
su Hayat için vazgeçilmez bir sıvı
Sıhhat İyi ve hastalıktan uzak olma durumu
Uygunluk Fizyolojik olarak formda ve sıhhatli olma durumu

Başarılı Bir Paleolitik Diyette Hidrasyonun Rolü

II. Paleo Diyeti Nelerdir?

Paleo Diyeti, ortalama 2,5 milyon sene evvelde 10.000 sene öncesine kadar devam eden Paleolitik çağda atalarımızın yediği besinlere dayanan bir rejimdir.

O dönemde insanoğlu avcı-toplayıcıydı ve meyve, sebze, kuruyemiş, tohum ve yağsız protein açısından varlıklı bir rejimle besleniyorlardı.

Paleo Diyeti, vücudumuzun bu tip beslenmeye en müsait olduğu fikrine dayanır.

Paleo Rejiminin savunucuları, iltihabı azaltarak, sindirimi iyileştirerek ve enerji seviyelerini artırarak sıhhat ve refahı iyileştirmeye destek olabileceğine inanıyor.

III. Paleo Rejiminde Sıvı Alımı Niçin Önemlidir?

Hidrasyon genel sıhhat ve sağlık için eğer olmazsa olmazdır ve bilhassa Paleo diyetini tatbik eden kişiler için önemlidir. Paleo rejimi, Paleolitik çağda atalarımızın erişebildiği tüm, işlenmemiş besinleri yemeye dayanan gıda açısından varlıklı bir rejimdir. Bu gıdalar çoğu zaman su içinde ne olduğu bakımından yüksektir ve bu da sizi nemli tutmaya destek verir.

Ayrıca, Paleo rejimi çoğu zaman artan fizyolojik aktiviteyle ilişkilendirilir ve bu da susuzluğa yol açabilir. Terlediğinizde, su ve elektrolit kaybedersiniz ve bu da bitkin ve halsiz hissetmenize niçin olabilir. Bolca sıvı içmek, bu kaybedilen sıvıları ve elektrolitleri geri kazanmaya ve susuzluğu önlemeye destek olabilir.

En son, Paleo rejimi çoğunlukla kg kaybıyla ilişkilendirilir ve bu da susuzluğa yol açabilir. Kilogram verdiğinizde, yağın yanı sıra su ağırlığını da kaybedersiniz. Bu, kafi sıvı içmeye dikkat etmezseniz susuzluğa yol açabilir.

Bütün bu nedenlerden ötürü, Paleo diyetini uygularken kucak dolusu sıvı içmek önemlidir. Her gün içmeniz ihtiyaç duyulan su miktarı, şahsi ihtiyaçlarınıza bağlı olarak değişecektir, sadece iyi bir kaide olarak günde sekiz bardak su içmektir. Ek olarak şekersiz çay, kahve ve sebze suyu benzer biçimde öteki sıvılardan da su alabilirsiniz.

IV. Paleo Rejiminde Ne Kadar Su İçmelisiniz?

Her gün içmeniz ihtiyaç duyulan su miktarı, yaşınız, aktivite seviyeniz ve ikliminiz benzer biçimde muhtelif faktörlere bağlıdır. Sadece, iyi bir kaide olarak günde sekiz bardak su içmelisiniz.

Paleo Diyetini uyguluyorsanız, normalden daha çok su içmeniz gerekebilir şundan dolayı rejim protein ve lif açısından zengindir. Protein ve lif her ikisi de tok hissetmenize destek olabilir, sadece vücudunuzdan su da çekebilirler. Bu, kafi su içmezseniz dehidrasyona yol açabilir.

İlginizi Çekebilir:  Dengeli Beslenme Sağlık ve Refaha Ulaşmak

Paleo Rejiminde susuzluğunuzu giderdiğinizden güvenilir olmak için gün süresince bolca su için. Ek olarak şekersiz çay, kahve ve maden suyu benzer biçimde öteki sıvıları da içebilirsiniz.

Susadığınızı hissediyorsanız, bu aslına bakarsan susuz kaldığınızın bir işaretidir. Susuz kalmayı önlemek için, susadığınızı hissetmeden ilkin bir bardak su için.

Paleo Rejiminde susuzluğunuzu gidermeye yönelik birtakım ipuçları:

  • Sabah uyandığınızda bir bardak su için.
  • Her öğünden ilkin ve sonrasında bir bardak su için.
  • Kendinizi bitkin ya da halsiz hissettiğinizde bir bardak su için.
  • Gün süresince yanınızda su şişesi bulundurun ve tertipli olarak yudumlayın.

Bu ipuçlarını takip ederek Paleo Diyeti esnasında susuzluğunuzu giderebilir ve sıhhatli bir hayat tarzının bütün yararlarından yararlanabilirsiniz.

Başarılı Bir Paleolitik Diyette Hidrasyonun Rolü

V. Paleo Rejiminde Hangi Sıvılar Hidrasyon Olarak Sayılır?

Paleo Rejiminde su, şekersiz çay ve kahve içmeye odaklanmalısınız. Ek olarak kemik suyu, hindistan cevizi suyu ve öteki süt ürünü olmayan sütleri de içebilirsiniz. Kilogram alımına ve öteki sıhhat problemlerine katkıda bulunabilecekleri için soda, meyve suyu ve spor içecekleri benzer biçimde şekerli içeceklerden kaçının.

Su, Paleo Rejiminde içilmesi ihtiyaç duyulan en mühim sıvıdır. Susuzluğunuzu gidermenize, toksinleri atmanıza ve vücut sıcaklığınızı düzenlemenize destek verir. Günde minimum sekiz bardak su içmeyi hedefleyin, sadece egzersiz yapıyorsanız ya da oldukça terliyorsanız daha fazlasını yapın.

Tatlandırılmamış çay ve kahve de iyi birer sıvı deposudur. Çay, sağlığınızı iyileştirmeye destek olabilecek antioksidanlar ihtiva eder ve kahve size enerji verebilir. Sadece, her ikisi de oldukça fazla içildiğinde susuzluğa niçin olabileceğinden, hem çay aynı zamanda kahve tüketiminizi günde iki fincanla sınırlamalısınız.

Kemik suyu iyi bir su ve gıda deposudur. Kemik ve sebzelerin uzun vakit suda kaynatılmasıyla yapılır. Kemik suyu protein, kalsiyum, magnezyum ve öteki mineraller açısından zengindir. Bağırsak sağlığınızı iyileştirmeye ve iltihabı azaltmaya destek olabilir.

Hindistan cevizi suyu bir öteki iyi hidrasyon deposudur. Kalorisi ve karbonhidratı düşüktür ve iyi bir elektrolit deposudur. Hindistan cevizi suyu egzersizden ya da güneşte uzun bir günden sonrasında vücudunuzun yine sulanmasına destek olabilir.

Badem sütü, kaju sütü ve yulaf sütü benzer biçimde öteki süt ürünü olmayan sütler de iyi birer sıvı deposu olabilir. Sadece, tatlandırılmış çeşitleri oldukça fazla ilave şeker içerebileceğinden, tatlandırılmamış sütleri tercih etmelisiniz.

Paleo Rejiminde meşrubat seçerken sıhhatli ve susuzluğu giderici olanlara odaklanmak önemlidir. Su, şekersiz çay, kahve, kemik suyu, hindistan cevizi suyu ve öteki süt ürünü olmayan sütler iyi seçeneklerdir. Kilogram alımına ve öteki sıhhat problemlerine yol açabilecekleri için soda, meyve suyu ve spor içecekleri benzer biçimde şekerli içeceklerden kaçının.

Başarılı Bir Paleolitik Diyette Hidrasyonun Rolü

6.

Hidrasyon sıhhatli bir diyetin vazgeçilmez bir parçasıdır ve bilhassa Paleo diyetini uygulayanlar için önemlidir. Bolca su içerek ve kucak dolusu su içeren yiyecekler yiyerek vücudunuzun sıhhatli kalmasına ve en iyi performansı göstermesine destek olabilirsiniz.

Paleo rejiminde susuz kalmamak için savaşım ediyorsanız yapabileceğiniz birkaç şey var. Ilk olarak her öğün ve atıştırmalıktan ilkin bir bardak su içmeyi kontrol edin. Ek olarak suyunuza limon ya da salatalık dilimleri ilave ederek daha ferahlatıcı hale getirebilirsiniz. Hala susadığınızı ayrım ederseniz nebat çayı ya da hindistan cevizi suyu içmeyi deneyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Kilo Vermek İçin Antrenman Sonrası Beslenme Rehberi

En son, vücudunuzu dinlediğinizden ve susadığınızda su içtiğinizden güvenilir olun. Susuz kalmayarak vücudunuzun sıhhatli kalmasına ve en iyi performansı göstermesine destek olabilirsiniz.

Başarılı Bir Paleolitik Diyette Hidrasyonun Rolü

VII. Paleo Rejiminde Su Tüketirken İnsanların Meydana getirdiği Yaygın Yanlışlar

Paleo rejiminde su içerken insanların meydana getirdiği birkaç yaygın hata vardır. Bu yanlışlar, sağlığınız üstünde bir takım negatif etkiye haiz olabilen susuzluğa yol açabilir.

İşte Paleo rejiminde sıvı alımı esnasında insanların meydana getirdiği en yaygın hatalardan bazıları:

  • Yeterince su içmemek.
  • Fazlaca fazla su içmek.
  • Şekerli içecekler içmek.
  • Kafeinli içecekler içmek.
  • Alkol içmek.

Gelin bu hataların her birine daha yakından bakalım.

Yeterince su içmemek Paleo diyetini uygularken insanların meydana getirdiği en yaygın hatalardan biridir. Bunun sebebi, Paleo rejiminin protein ve yağ açısından varlıklı olması ve bunların ikisinin de susuzluğa yol açabilmesidir. Yüksek proteinli bir rejim uyguladığınızda, vücudunuz daha çok üre üretir ve bu da sizi susuz bırakabilecek bir atık üründür. Yağ ek olarak oldukça fazla kalori ihtiva eder ve oldukça fazla yağ yediğinizde, vücudunuz onu sindirmek için daha çok su yakar.

Paleo rejiminde kafi su içmiyorsanız, susuzluk, ağız kuruluğu, bitkinlik, baş ağrısı ve kabızlık benzer biçimde dehidratasyon emareleri yaşayabilirsiniz. Dehidratasyon ek olarak böbrek taşı, idrar yolu enfeksiyonu ve sıcak çarpması benzer biçimde daha ciddi sorunlara da yol açabilir.

Fazlaca fazla su içmek Paleo diyetini uygularken insanların meydana getirdiği bir öteki yaygın hatadır. Susuz kalmamak mühim olmakla beraber, oldukça fazla su içmemek de önemlidir. Fazlaca fazla su içmek, vücudunuzda oldukça fazla su olduğunda oluşan bir vaziyet olan su zehirlenmesine yol açabilir. Su zehirlenmesinin emareleri içinde mide bulantısı, kusma, kafa karışıklığı ve nöbetler bulunur.

Şekerli içecekler içmek Paleo diyetini uygularken insanların çoğunlukla meydana getirdiği bir öteki hatadır. Şekerli içecekler kalori bakımından yüksektir ve kg alımına katkıda bulunabilir. Ek olarak vücudun şekeri işlemek için daha çok emek vermesi gerektiğinden susuzluğa da yol açabilirler.

Kafeinli içecekler içmek Paleo diyetini uygularken insanların çoğunlukla meydana getirdiği bir öteki hatadır. Kafein bir diüretiktir, kısaca idrar kanalıyla kaybettiğiniz su miktarını artırabilir. Bu, bilhassa kafeini telafi etmek için kafi su içmiyorsanız, dehidrasyona yol açabilir.

Alkol içmek Paleo diyetini uygularken insanların çoğunlukla meydana getirdiği bir öteki hatadır. Alkol bir diüretiktir ve ek olarak susuzluğa yol açabilir. Paleo rejiminde alkol içecekseniz, susuz kalmamak için bolca su içmeniz önemlidir.

Bu yaygın hatalardan kaçınarak, Paleo rejiminde susuz kalmamanıza destek olabilirsiniz. Su içmek genel sağlığınız için önemlidir ve bilhassa Paleo rejimi benzer biçimde bir rejimi takip ettiğinizde önemlidir.

Sıhhatli bir vücut ve zihin için sıvı alımı eğer olmazsa olmazdır. Paleo Diyeti, tüm, işlenmemiş gıdalara vurgu meydana getiren sıhhatli bir rejimdir. Paleo Diyetini uygularken bolca su içerek ve bolca meyve ve sebze yiyerek sıvı alımınızı korumak önemlidir. Bu ipuçlarını izleyerek sıhhatli ve başarıya ulaşmış bir Paleo Diyeti elde edebilirsiniz.

Tipik Mevzular

S: Paleo rejiminde sıvı alımının yararları nedir?

İlginizi Çekebilir:  Kısıtlı Bütçeyle Yeşil Yemek

A: Hidrasyon genel sıhhat ve rahatlık için eğer olmazsa olmazdır ve bilhassa Paleo diyetini uygulayanlar için önemlidir. Paleo rejimi meyve, sebze ve yağsız protein açısından varlıklı, gıda açısından varlıklı bir rejimdir. Bu yiyeceklerin tüm bunlar iyi su kaynaklarıdır ve susuz kalmamanıza destek olurlar. Hidrasyon aşağıdakiler de dahil olmak suretiyle birçok nedenden ötürü önemlidir:

  • Vücut ısısının düzenlenmesine destek verir.
  • Gıda ve oksijenin hücrelere taşınmasına destek verir.
  • Vücuttaki atık maddelerin atılmasına destek verir.
  • Eklem yerlerinin yağlanmasına destek verir.
  • Bilişsel işlevlerin gelişmesine destek verir.

S: Paleo rejiminde ne kadar su içmeliyim?

A: Her gün içmeniz ihtiyaç duyulan su miktarı, yaşınız, aktivite seviyeniz ve ikliminiz benzer biçimde muhtelif faktörlere bağlıdır. Sadece, iyi bir kaide olarak günde sekiz bardak su içmelisiniz. Sıcak bir ortamda egzersiz yapıyorsanız ya da çalışıyorsanız, daha çok su içmeniz gerekebilir.

S: Paleo rejiminde hangi sıvılar sıvı alımı olarak sayılır?

Eklenmiş şeker ya da suni tatlandırıcı içermeyen herhangi bir sıvı, Paleo rejiminde hidrasyon olarak sayılabilir. Buna su, şekersiz çay, kahve ve sebze suyu dahildir. Ek olarak meyve ve sebzelerden de hidrasyon alabilirsiniz.

S: Paleo rejiminde sıvı kaybını önlemek için ipuçları nedir?

Paleo rejiminde susuzluğunuzu gidermek için birtakım ipuçları:

  • Gün süresince bolca su için.
  • Nereye giderseniz gidin yanınızda bir su şişesi bulundurun.
  • Şekerli ve suni tatlandırıcı içeren içeceklerden uzak durun.
  • Bol bol meyve ve sebze tüketin.
  • Tertipli egzersiz yapın.

S: Paleo rejiminde sıvı alımı esnasında insanların meydana getirdiği yaygın yanlışlar nedir?

İşte Paleo rejiminde sıvı alımı esnasında insanların meydana getirdiği yaygın hatalardan bazıları:

  • Yeterince su içmemek.
  • Şekerli ya da suni tatlandırıcı içeren içecekler tüketmek.
  • Yeterince meyve ve sebze yememek.

S: Başarı göstermiş bir Paleo rejiminde sıvı alımının görevi nelerdir?

Hidrasyon sıhhatli bir diyetin vazgeçilmez bir parçasıdır ve bilhassa Paleo diyetini uygulayanlar için önemlidir. Hidrasyon vücut sıcaklığını düzenlemeye, gıdaları ve oksijeni hücrelere taşımaya, atık ürünleri vücuttan uzaklaştırmaya, eklemleri yağlamaya ve bilişsel işlevi iyileştirmeye destek verir. Bolca su içerek ve kucak dolusu meyve ve sebze yiyerek, Paleo rejiminde sıhhatli ve enerjik kalmak için gereksinim duyduğunuz hidrasyonu aldığınızdan güvenilir olabilirsiniz.

Sorular ve Cevaplar

S: Paleo Diyeti Nelerdir?

A: Paleo Diyeti, ortalama 2,5 milyon ila 10.000 sene ilkin olan Paleolitik çağda insanların erişebildiği yemeklere dayalı bir rejimdir. Paleo Diyeti, meyveler, sebzeler, etler ve kuruyemişler benzer biçimde tam, işlenmemiş yemekleri yemeyi vurgular.

S: Paleo Rejiminde Sıvı Alımı Niçin Önemlidir?

A: Hidrasyon genel sıhhat ve sağlık için önemlidir ve bilhassa Paleo Diyetini tatbik eden kişiler için önemlidir. Paleo Diyeti, sıvı kaybını artırabilen protein ve lif açısından zengindir. Ek olarak, Paleo Rejiminde çoğunlukla tavsiye edilen tertipli egzersiz meydana getiren kişilerin susuz kalma olasılığı daha yüksektir.

S: Paleo Rejiminde Ne Kadar Su İçmelisiniz?

A: Her gün içmeniz ihtiyaç duyulan su miktarı, yaşınız, aktivite seviyeniz ve ikliminiz benzer biçimde muhtelif faktörlere bağlıdır. Sadece, iyi bir kaide olarak günde sekiz bardak su içmelisiniz.

Derin Bolukbaşı, teknoloji ve dijital dünya konusundaki derin ilgisiyle tanınan bir içerik üreticisidir. Uzun yıllar boyunca sektördeki gelişmeleri yakından takip etmiş ve bu bilgileri Feopen.com aracılığıyla paylaşmayı amaçlamıştır. Teknoloji alanındaki uzmanlığı ve yenilikçi bakış açısıyla, okuyucularına en güncel ve kapsamlı içerikleri sunma konusunda kendini sürekli olarak geliştirmektedir.

  • Toplam 160 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Düşük Karbonhidratlı Diyetler İyi, Kötü ve Sağlıklı Yağlar

İçindekilerII. Düşük karbonhidratlı rejim nelerdir?III. Sağlıklı yağlar nedir?IV. Düşük karbonhidratlı diyetin ve sıhhatli yağların yararlarıV. Düşük karbonhidratlı bir rejim iyi mi uygulanır?6. VII. Düşük karbonhidratlı bir rejimde başarıya ulaşmak için ipuçlarıVIII. Düşük karbonhidratlı rejim için tariflerIX. Düşük Karbonhidratlı Diyetler ve Sağlıklı Yağların Önemi “Düşük Karbonhidratlı Diyetler ve Sağlıklı Yağların Önemi”ni arayan kişiler muhtemelen düşük karbonhidratlı diyetlerin yararları ve sıhhatli yağların önemi ile alakalı data arıyorlardır. Düşük karbonhidratlı diyetlerin değişik türleri, düşük karbonhidratlı bir diyetin iyi mi uygulanacağı ve düşük karbonhidratlı bir diyetin potansiyel esenlik yararları ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyor olabilirler. Ek olarak değişik sıhhatli yağ türleri ve bu tarz şeyleri rejimlerine iyi mi dahil edecekleri ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyor olabilirler. Bu yazı düşük karbonhidratlı rejimler ve sıhhatli yağların önemi ile alakalı genel bir bakış sunacaktır. Düşük karbonhidratlı diyetlerin değişik türlerini, düşük karbonhidratlı bir diyetin iyi mi uygulanacağını ve düşük karbonhidratlı bir diyetin potansiyel esenlik […]

Duygusal Yemeyi Kontrol Etmenin 5 Yolu

Duygusal yeme, kg alımına ve öteki esenlik problemlerine neden olabilen yaygın bir sorundur. Duygusal yemenin belirtilerinin ve semptomlarının bilincinde olmak ve bunu denetlemek için stratejilere haiz olmak önemlidir.İçindekilerII. Duygusal yeme nelerdir?III. Duygusal yeme bozukluğunun sebepleriIV. Duygusal yeme bozukluğunun emareleri ve semptomlarıV. Duygusal yeme bozukluğunun neticeleriVI. Duygusal yemeyi denetim etme stratejileriVII. Tetikleyicilerden kaçınma ipuçlarıYardımcı grupları ve kaynaklarIX. Duygusal yeme, fizyolojik açlıktan ziyade duygularınıza cevap olarak yiyecek yemenizdir. Bu, stres, endişe, can sıkıntısı yahut yalnızlık şeklinde muhtelif duygular tarafınca tetiklenebilir. Duygusal yemeye katkıda bulunabilecek bir takım unsur vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Duygusal olarak yediğinizi yayınlayan bir takım alemet ve semptom vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Duygusal yemeyi denetlemek için kullanabileceğiniz bir takım strateji vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Duygusal yeme bozukluğunu tetikleyen faktörlerden kaçınmak için yapabileceğiniz birtakım şeyler şunlardır: Duygusal yemeyle savaşım ediyorsanız, size destek olabilecek bir takım yardımcı grubu ve kaynak mevcuttur. Bunlar şunları ihtiva eder: Duygusal yeme yaygın bir sorundur, sadece üstesinden […]

Kanser Önlemede Bitki Bazlı Beslenme

İçindekilerII. Veganlığın YararlarıIII. Veganlık ve Kanser ÖnlemeIV. Kanser TürleriV. Kanser Risk FaktörleriVI. Veganlık Kanseri Önlemeye Iyi mi Destek Olabilir?VII. Veganlık ve Kanser Önleme Üstüne EmeklerVIII. II. Veganlığın Yararları III. Veganlık ve Kanser Önleme IV. Kanser Türleri V. Kanser Risk Faktörleri VI. Veganlık Kanseri Önlemeye Iyi mi Destek Olabilir? VII. Veganlık ve Kanser Önleme Üstüne Emekler VIII. Merak edilenler X. Referanslar Hususiyet Kanser Önleme Veganlık Birtakım kanser türlerinin önlenmesine destek olabilir Bitki bazlı beslenme Birtakım kanser türlerinin önlenmesine destek olabilir Beslenme Sıhhatli bir vegan rejimi, sıhhatli kalmak için gerekseme duyduğunuz bütün gıdaları sağlayabilir Sıhhat Vegan beslenme sıhhatli bir kiloyu korumanıza, kalp hastalığı ve nüzul riskini azaltmanıza ve genel sağlığınızı iyileştirmenize destek olabilir II. Veganlığın Yararları Vegan rejimi, et, süt ürünleri, yumurta ve bal benzer biçimde bütün hayvansal ürünleri dışlayan nebat bazlı bir rejimdir. Vegan rejiminin kilogram kaybı, kalp sağlığının iyileşmesi ve tip 2 diyabet ve kanser benzer biçimde birtakım kronik rahatsızlık […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele